Oplossingen

Complete oplossingen voor unieke verpakkingsvraagstukken. Wij nemen uw zorgen uit handen bij het verpakken van ijzerwaren, poeders, vloeistoffen en tabletten.

Neem contact op

Unieke verpakkingsbehoeften vragen om unieke oplossingen 

Van verpakkingsontwerp en doseertechniek tot aan controlemomenten en de uiteindelijke distributie. Elke handeling is even cruciaal in de lange, veelomvattende route die een product aflegt tussen ruwe grondstof en de uiteindelijke plek in het schap. Dit is de technisch complexe, uitdagende wereld waarin Altrimex dagelijks excelleert.

Onze ambitie: klanten ontzorgen met gestroomlijnde verpakkingsprocessen. En wel zodanig dat een product tijdig, onberispelijk en onderscheidend terechtkomt in de handen van de eindklant.

Voor wie?

Opdrachtgevers in de food, farmacie, chemie en ijzerwarenindustrie weten ons te vinden omdat we dé specialist zijn voor hun sector. Wij zijn een innovatief en veelzijdig expert in weegmachines voor ijzerwaren, doseersystemen voor poeders, afvulmachines voor vloeistoffen en telsystemen voor tabletten en capsules.

En onze klanten? Meer nog dan een onberispelijk functionerende installatie verlangen zij prestaties en rendement van hun investering. Met andere woorden: meer efficiency, minder operationele kosten en concurrentie­voordeel in hun specifieke markt. Zo brengen wij jaarlijks gemiddeld 120 projecten tot een goed einde voor een kleurrijk palet aan internationale klanten. We mogen wel zeggen: tevreden klanten.

Bekijk hier onze oplossingen