Oplossingen

Complete oplossingen voor unieke verpakkingsvraagstukken. Uw partner voor het verpakken van ijzerwaren, poeders, vloeistoffen en tabletten.

Neem contact op

De uitzonderlijke ambitie van Altrimex

De doos schroeven in het schap van de bouwmarkt. Het zakje snoep bij de kassa van de apotheek. De flacon motorolie in de shop van het tankstation. Wat hebben deze totaal verschillende eindproducten met elkaar gemeen?

Tot aan de plek in het rek hebben ze een veelomvattende route afgelegd langs afdelingen en technieken. Vanaf verpakkingsontwerp en doseertechniek tot aan controlemomenten en de uiteindelijke distributie. Elke handeling is even essentieel. In de juiste volgorde en op de juiste plaats en tijd. Dit is de technisch complexe, uitdagende wereld waarin Altrimex dagelijks excelleert. Met de ambitie onze klanten te ontzorgen met gestroomlijnde verpakkingsprocessen, en wel zodanig dat een product tijdig, onberispelijk en onderscheidend terechtkomt in de handen van de eindklant.

Complete oplossingen voor unieke verpakkingsvraagstukken 

Binnen de industrie presenteert Altrimex zich als toeleverancier van complete oplossingen voor unieke verpakkingsvraagstukken. Een dynamische en resultaatgerichte partner die van alle markten thuis is. Met een heldere belofte aan opdrachtgevers: ontzorging van start tot oplevering.

Altrimex adviseert, engineert en installeert. Precies op tijd en binnen het afgesproken budget. Altrimex begeleidt, verzorgt training voor operators en verleent service. Tot aan financiering op maat voor klanten die daar prijs op stellen. Onze opvatting van ontzorgen.

Unieke verpakkingsbehoefte 

Elk productieproces is anders, elke productieomgeving is anders. Dat maakt vrijwel iedere verpakkingsbehoefte tot een uniek vraagstuk. Altrimex begrijpt hoe verpakkingsprocessen werken. Met vijftig jaar ervaring in verpakkingsmachines bekleden wij een technologisch vooraanstaande positie.

Opdrachtgevers in de food, farmacie, chemie en ijzerwarenindustrie weten ons te vinden omdat we dé specialist zijn voor hun sector. Een innovatief en veelzijdig expert als het gaat om weegmachines voor ijzerwaren, doseersystemen voor poeders, afvulmachines voor vloeistoffen en telsystemen voor tabletten en capsules. Meer nog dan een onberispelijk functionerende installatie verlangen onze klanten prestaties en rendement van hun investering. Met andere woorden: meer efficiency, minder operationele kosten en concurrentievoordeel in hun specifieke markt. Zo brengen wij jaarlijks gemiddeld 120 projecten tot een goed einde voor een kleurrijk palet aan internationale klanten. We mogen wel zeggen: tevreden klanten.

Oplossingen

Heeft u vragen over een bepaalde dienst of product? Neem dan contact met ons op.

Contact