Services en Diensten

Technische binnendienst & buitendienst. Voor installatie, storing, onderhoud en training. Volwaardige onderdelenmagazijn.

Neem contact op

Service
De afdeling After Sales bestaat uit een technische binnendienst, een technische buitendienst en het onderdelenmagazijn. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een servicegerichte instelling.

After Sales is verantwoordelijk voor:

Installatie, ingebruikname en training
Onze technici zorgen voor de opbouw en installatie van uw machine. Ze nemen samen met u de verpakkingslijn in gebruik en trainen de operators.

Storings-teleservice
Voor een snelle afwikkeling van een technische storing biedt Altrimex de teleservice aan – desgewenst 24 uur per dag. Hierbij heeft u direct contact met één van onze gespecialiseerde technici om uw verpakkingslijn zo spoedig mogelijk weer operationeel te krijgen.

Online IT-service
Afhankelijk van uw verpakkingsmachine bestaat de mogelijkheid om door een dataverbinding uw machine op afstand te controleren en eventuele storingen te verhelpen.

Service op locatie
Altrimex biedt u diverse vormen van servicecontracten aan. Afhankelijk van uw contractvorm en locatie is het mogelijk om nog op dezelfde werkdag een servicemonteur in huis te krijgen, waardoor uw stilstand en productieverlies geminimaliseerd wordt. Het aanvragen van service kan door het invullen van het Serviceaanvraag formulier of door telefonische contact op te nemen met afdeling Aftersales: +31 (0)492 – 751334

Directe levering reserveonderdelen
Vanuit het centrale magazijn in Helmond (Nederland) levert Altrimex After Sales de reserveonderdelen. Het aanvragen hiervan kan door het invullen van het onderdelen aanvraagformulier of door telefonisch contact op te nemen met afdeling Aftersales +31 (0)492 – 751334. In tachtig procent van de gevallen kunnen deze binnen 24 uur binnen Europa of binnen drie werkdagen (exclusief douane) buiten Europa geleverd worden. Naast de levering van onderdelen op aanvraag is er voor elke machine een standaard reserveonderdelenpakket beschikbaar.

Periodiek onderhoud
Periodiek onderhoud is van levensbelang voor uw verpakkingslijn. Tijdens de installatie zal het aanbevolen onderhoudsschema met u worden doorgenomen.

Optimalisatie en revisie
Door ervoor te zorgen dat uw verpakkingslijn en besturingssysteem altijd up-to-date is, wordt stilstand voorkomen en de efficiency gegarandeerd, daarnaast wordt de levensduur van uw apparatuur verlengd. Op deze manier haalt u het maximale rendement uit uw investering. Wanneer optimalisatie niet langer volstaat kunnen revisiewerkzaamheden uw machinelijn weer een tweede leven geven.

Neem contact op met onze aftersales

+31 (0)492 - 751334