Waarom Altrimex?

Ontdek de meerwaarde van Altrimex

Neem contact op

Waarom kiezen voor Altrimex?

Compleet geïntegreerde verpakkingslijnen
De meerwaarde van Altrimex komt gedurende alle fases van het project tot uiting, van conceptuele lijn-layout tot uiteindelijke validering. Altrimex biedt pre-integratie van gedeeltelijke of complete verpakkingslijnen die kunnen worden gebouwd en getest in één van onze internationale faciliteiten. Hierdoor worden risico’s geminimaliseerd, integratieproblemen opgelost, machinestilstand gereduceerd en opstartcurves verkort, waardoor de systemen weer direct kunnen worden ingezet na installatie in uw eigen productieomgeving.

Turnkey lijn-integratie
Van haalbaarheidsstudies tot gedetailleerde engineering, constructie, installatie, ingebruikstelling en training: Altrimex biedt het totale pakket aan diensten met toegevoegde waarde om u te helpen uw concurrentievoordeel te behouden in uw specifieke markt.

Pre-integratie
Altrimex biedt pre-integratie van gedeeltelijke of complete verpakkingslijnen, geconstrueerd en getest in onze eigen faciliteiten of de faciliteiten van onze partners, om een verticale opstart zo goed mogelijk te garanderen.

Simulaties
De performance van uw nieuwe verpakkingslijn kan op nauwkeurige wijze worden voorspeld met onze eigen lijnsimulatie-software. Kennis van hoe de lay-out van uw lijn van invloed is op uw OEE stelt u in staat om lijn-layouts in de conceptuele fase van het project reeds te optimaliseren. De simulatiesoftware kan bijdragen aan het verbeteren van de positionering van machines en het bereiken van een totale integratie, wat zich direct vertaalt in verbeterde lijnperformance en OEE-prestaties.

Studies en analyses
Altrimex biedt eigen lijn-optimaliseringsstudies, waarmee uw huidige productiemethoden kunnen worden geanalyseerd om de algehele effectiviteit vast te stellen en te verbeteren, acties vast te leggen voor het verbeteren van productie-verbeteringen en om mogelijke gebieden vast te stellen waar verdere automatisering en productie-integratie voordelen kunnen brengen.
Het uiteindelijke doel van onze optimalisatiestudies is efficiëntieverhoging en het reduceren van operationele kosten voor iedere verpakkingslijn in uw bedrijf.

Heeft u vragen over een bepaalde dienst of product? Neem dan contact met ons op.

Contact