Verbouwing

Een gloednieuw pand op komst waarmee wij klaar zijn voor de toekomst!

Onze verbouwing is in volle gang!

We zijn los! Na jaren van plannen bedenken, starten, stoppen, opnieuw beginnen en vele overleggen is de verbouwing van ons pand een feit. Kort na de zomervakantie zijn we begonnen met de start van de renovatie waarbij ons gebouw zal worden omgetoverd in een nieuw kantoor wat helemaal past bij het Altrimex van nu en de toekomst.

Omdat deze verbouwing een grootschalig project is en er specialistische kennis nodig is om het kantoor geheel op maat in te richten hebben wij partner – Tenback Projecten – ingeschakeld. Van de indeling van de ruimtes tot aan het kantoormeubilair is alles op elkaar afgestemd. Hierbij is er naast functionaliteit ook goed gekeken naar uitstraling, met een prachtig nieuw design als gevolg.

Ons pand zal voorzien worden van veel glas waardoor het beschikt over veel lichtinval uit diverse hoeken. Tevens zullen er wandvullende visuals worden geplaatst waarmee in 1 blik duidelijk wordt wie we zijn en wat we doen.

Neem een kijkje in ons pand

We begrijpen dat u allemaal erg benieuwd bent naar het eindresultaat en daarom is er een video gemaakt waarbij u alvast wordt meegenomen in ons nieuwe pand. Deze is afgelopen teamborrel ook gepresenteerd aan onze medewerkers die niet kunnen wachten om begin volgend jaar hierin te mogen werken!

Blijf op de hoogte van de laatste vorderingen

Om u op de hoogte te houden van de voortgang van de verbouwing zullen wij regelmatig nieuwe foto’s plaatsen. Deze zullen wij ook delen op ons LinkedIn account, volgt u ons nog niet? Ga dan naar https://www.linkedin.com/company/altrimex-packaging-solutions/ en doe dit meteen!

Verbouwing bovenverdieping
Week 40

Week 40

Verbouwing magazijn
Week 41
Week 41
Verbouwing
Week 41
Week 41
Verbouwing van de bovenkant
Week 42
Week 42
Week 42
Week 42
Week 43
Week 43
Week 43
Week 43
Week 43
Week 43
Week 43
Week 43
Verbouwing week 45
Week 45
Week 45
Week 45
Week 45
Projectafdeling week 45
Week 45
Week 45
previous arrow
next arrow