Over ons

Onze geschiedenis, missie en visie

Neem contact op

Het verhaal van Altrimex 

Ontstaan
In 1973 startte de oprichter van Altrimex, Richard Staudt, met het verkopen van weegsystemen voor de ijzerwarenbranche. Met een enkele machine op de aanhanger wist hij met succes potentiële klanten in de Benelux en Duitsland direct te overtuigen van de voordelen van zijn (ons) bedrijf. Al snel groeide het productengamma uit van losse weegsystemen tot complete verpakkingslijnen voor ijzerwaren en stukgoederen. Zo’n drie jaar later introduceerde Altrimex de eerste doseersystemen voor poeders en granulaten, gevolgd door afvulmachines voor vloeistoffen, etiketteer -en sealsystemen. Vandaag de dag is Altrimex een internationale leverancier van complete verpakkingsoplossingen aan de ijzerwaren, poeder, vloeistoffen en tabletten industrie.

Infographic-met-Altrimex-historie

Missie
Altrimex levert een aantoonbare bijdrage aan de efficiency van het verpakkingsproces. Kernbegrippen in onze dienstverlening zijn deskundigheid, flexibiliteit, efficiency en kwaliteit. Dankzij de strategische allianties met onze partners en de samenwerking met gespecialiseerde en internationaal gerenommeerde machinebouwers kenmerken al onze oplossingen zich door innovatief vermogen, hoge efficiency en betrouwbaarheid en een zeer lage Cost of Ownership.

Visie
Altrimex wil zijn vooraanstaande plaats in de markt van doseer-, vul- en verpakkingsmachines behouden en door middel van voortdurende innovatie en kwaliteitsbewaking verder uitbouwen. De perfecte combinatie van kundige, betrokken medewerkers enerzijds en de hoge kwaliteit van de geleverde apparatuur anderzijds maakt dat wij totaaloplossingen op maat bieden. Altrimex neemt de wensen en eisen van de klant en diens product als uitgangspunt. Afzonderlijke machines en complete lijnen inclusief alle randapparatuur worden klantspecifiek ontworpen, gebouwd en aangepast.