Over ons

Altrimex in een notendop, trots familiebedrijf opgericht in 1973. Maak kennis met ons en lees over onze brand story, missie en visie.

Neem contact op

Uitzonderlijke ambitie, zeldzame toewijding, maak kennis met Altrimex vandaag. 

Totaalaannemer. System integrator. One-stop-shop. Er zijn meerdere termen om Altrimex te omschrijven. Binnen de industrie presenteert Altrimex zich als toeleverancier van complete oplossingen voor unieke verpakkingsvraagstukken. Een dynamische en resultaatgerichte partner die van alle markten thuis is. Met een heldere belofte aan opdrachtgevers: ontzorging van start tot oplevering.

Ontzorging van start tot oplevering

Elk productieproces is anders, elke productieomgeving is anders. Dat maakt vrijwel iedere verpakkingsbehoefte tot een uniek vraagstuk. Altrimex begrijpt hoe verpakkingsprocessen werken. Met vijftig jaar ervaring in verpakkingsmachines bekleden wij een technologisch vooraanstaande positie.

Altrimex adviseert, engineert en installeert. Precies op tijd en binnen het afgesproken budget. Altrimex begeleidt, verzorgt training voor operators en verleent service. Tot aan financiering op maat voor klanten die daar prijs op stellen. Onze opvatting van ontzorgen.

Lees hieronder meer over onze geschiedenis, missie en visie 

Ontstaan
In 1973 startte de oprichter van Altrimex, Richard Staudt, met het verkopen van weegsystemen voor de ijzerwarenbranche. Met een enkele machine op de aanhanger wist hij met succes potentiële klanten in de Benelux en Duitsland direct te overtuigen van de voordelen van zijn (ons) bedrijf.

Foto van de eerst verkocht weegmachine met een gedenkbord

Al snel groeide het productengamma uit van losse weegsystemen tot complete verpakkingslijnen voor ijzerwaren en stukgoederen. Zo’n drie jaar later introduceerde Altrimex de eerste doseersystemen voor poeders en granulaten, gevolgd door afvulmachines voor vloeistoffen, etiketteer -en sealsystemen. Vandaag de dag is Altrimex een internationale leverancier van complete verpakkingsoplossingen aan de ijzerwaren, poeder, vloeistoffen en tabletten industrie.

Infographic van de Altrimex geschiedenis 

50 jarige geschiedenis van Altrimex weergegeven in een infographic

Missie
Altrimex levert een aantoonbare bijdrage aan de efficiency van het verpakkingsproces. Kernbegrippen in onze dienstverlening zijn deskundigheid, flexibiliteit, efficiency en kwaliteit. Dankzij de strategische allianties met onze partners en de samenwerking met gespecialiseerde en internationaal gerenommeerde machinebouwers kenmerken al onze oplossingen zich door innovatief vermogen, hoge efficiency en betrouwbaarheid en een zeer lage Cost of Ownership.

Visie
Altrimex wil zijn vooraanstaande plaats in de markt van doseer-, vul- en verpakkingsmachines behouden en door middel van voortdurende innovatie en kwaliteitsbewaking verder uitbouwen. De perfecte combinatie van kundige, betrokken medewerkers enerzijds en de hoge kwaliteit van de geleverde apparatuur anderzijds maakt dat wij totaaloplossingen op maat bieden. Altrimex neemt de wensen en eisen van de klant en diens product als uitgangspunt. Afzonderlijke machines en complete lijnen inclusief alle randapparatuur worden klantspecifiek ontworpen, gebouwd en aangepast.