Weegmachines voor ijzerwaren

Lineaire en Multihead weegmachines voor ijzerwaren van 10 gram tot 25 kilo. Geschikt voor het nauwkeurig wegen van spijkers, bouten, schroeven, moeren etc.

Neem contact op

Call to action voor het downloaden van een IJzerwaren brochure

Weegmachines voor ijzerwaren

Sinds 1973 biedt Altrimex geïntegreerde totaaloplossingen voor het verpakken van ijzerwaren. Daarbij vormen onze lineaire wegers en multihead systemen het hart van uw verpakkingslijn. De oplossingen van Altrimex worden wereldwijd ingezet in de bouw-, auto-, diy- en andere industrieën.

Onze oplossingen worden op basis van bewezen technieken op maat gemaakt voor uw specifieke producten en eisen. Hierdoor realiseert u altijd een hoge nauwkeurigheid, in de optimale verpakking. Wij luisteren, analyseren, en denken mee, rekening houdend met uw budget, omgeving en wensen. Op basis van onze jarenlange ervaring stellen we de meest efficiënte oplossing voor u samen en zorgen we ervoor dat alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Omdat we alles zelf ontwerpen, blijft interoperabiliteit gegarandeerd, ook wanneer uw systeem wordt opgeschaald, aangepast of uitgebreid.

 

Van opzetten tot eindverpakken, Altrimex heeft de oplossing in huis

Alles is mogelijk: vanaf het opzetten van plano dozen tot en met het sluiten en palletiseren. U stelt snel en eenvoudig het af te wegen gewicht in. Vervolgens worden uw producten toegevoerd, gewogen, geteld -en afgevuld in de door uw gewenste verpakking. Indien wenselijk worden deze verpakkingen in omdozen of omkratten geplaatst en gepalletiseerd.

Al onze verpakkingsmachines worden samengesteld uit hoogwaardige Europese componenten die aan alle benodigde certificeringen voldoen. Daarbij gaat het om robuuste weegmachines die specifiek zijn ontworpen voor het verwerken van zware, ruwe type producten, met als basis alle vormen van ijzerwaren. Oplossingen kunnen worden samengesteld uit machines van verschillende fabrikanten, waarbij Altrimex fungeert als uw centrale aanspreekpunt! Van vrijblijvend advies tot (preventief) onderhoud en financiering. 

Video’s van onze weegmachines / verpakkingslijnen

Altrimex | Linear hardware weighing machine
SpelenPlay
Altrimex | Hardware Multihead Packaging Line
SpelenPlay
Altrimex | Twin Weigher Hardware Packaging
SpelenPlay
Altrimex | Nail Packaging Magnet Orientation
SpelenPlay
Altrimex | Multihead Screw Packaging Line
SpelenPlay
previous arrow
next arrow
Altrimex | Linear hardware weighing machine
Altrimex | Linear hardware weighing machine
Altrimex | Hardware Multihead Packaging Line
Altrimex | Hardware Multihead Packaging Line
Altrimex | Twin Weigher Hardware Packaging
Altrimex | Twin Weigher Hardware Packaging
Altrimex | Nail Packaging Magnet Orientation
Altrimex | Nail Packaging Magnet Orientation
Altrimex | Multihead Screw Packaging Line
Altrimex | Multihead Screw Packaging Line
previous arrow
next arrow

Het hart van een verpakkingslijn voor ijzerwaren wordt gevormd door de weegmachine, dit gaat middels de volgende technieken:   

Lineair wegen 
Multihead wegen

Geïntegreerde totaaloplossingen voor het verpakken van ijzerwaren

Nadat u uw verpakkingsmachine heeft besteld, begeleidt onze Projectengineer u gedurende het gehele traject van ontwerp, bouw en testen, tot en met installatie en oplevering. Hierdoor voldoet uw oplossing altijd aan uw specificaties en wensen.

Ons specialistische team van buitendienstmonteurs verzorgt maatwerk installatie en service. Onze servicecontracten garanderen u een optimale beschikbaarheid en efficiency van uw machines. Wij kunnen u zelfs een 24/7 servicemogelijkheid bieden: u krijgt een persoonlijk storingsnummer en kunt onze mensen dag en nacht bereiken.

Ook reserveonderdelen zijn bij u snel ter plaatse, omdat wij het overgrote deel vanuit ons centrale magazijn in Nederland op voorraad houden, kunnen wij deze vaak binnen 1 werkdag leveren. Tot slot kunnen we zelfs meedenken over op maat gemaakte financieringsconcepten.

Een verantwoorde investering voor de toekomst

Wij optimaliseren uw volledige verpakkingsproces, waarbij wij extra aandacht besteden aan het verhogen van de betrouwbaarheid en efficiency van uw apparatuur. Daarbij richten we ons op het inbouwen van doorgroeimogelijkheden. Door slim gebruik te maken van overcapaciteit en een modulaire aanpak kunnen we de capaciteit van de productiefaciliteiten vergroten. Zo kunnen we op een later moment uw proces verder automatiseren of de capaciteit van een verpakkingsstraat verdubbelen. Op deze manier kan een semi-automatische module,  zoals een standalone weegmachine, worden uitgebreid met bijvoorbeeld een elektrische richtmagneet en een automatische kartonneermachine, zodat een volautomatische verpakkingslijn ontstaat. 

Vijftig jaar kennis en ervaring in de ijzerwarenindustrie 

Naast een schat aan ervaring en technische kennis heeft Altrimex, door haar nauwe samenwerking met klanten en leveranciers, uitgebreid inzicht in hoe verpakkingsprocessing werken. We lossen problemen altijd op en gaan kritiek nooit uit de weg. We verkopen liever géén oplossing dan een oplossing die niet gaat werken. Het specifiëren, bouwen, installeren en in bedrijf stellen van een verpakkingslijn is onze core-business, daar ligt onze passie. We zoeken het graag voor u uit om de juiste verpakkingsoplossing te realiseren.

Deze bedrijven gingen u voor

Meer informatie?
Wilt u meer weten over onze totaaloplossingen voor het wegen en verpakken van ijzerwaren? Onze experts denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw unieke installatie. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar Twan van Gaal.