IJzerwaren

Verpakking van stukgoederen uiteenlopend van spijkers, bouten, moeren en schroeven, maar ook koekjes en snoep. Wegen of tellen, van enkele stuks tot 25 kg. Semi- automatisch tot volautomatische lijnen met bulktoevoer. Eindverpakking via automatische palletizer.

Neem contact op

Al sinds de oprichting in 1973 heeft Altrimex zich gespecialiseerd in verpakkingsoplossingen voor de ijzerwarenindustrie. Onze oplossingen bieden een brede range van mogelijkheden voor het verpakken van diverse soorten ijzerwaren in alle mogelijke industrieën, variërend van 10 gram tot 25 kilo. Wanneer hoge verpakkingssnelheden vereist zijn, kan Altrimex voor u geavanceerde en zeer nauwkeurige multihead weegsystemen integreren als hart van uw verpakkingslijn.

Hierbij geldt uw vraagstuk als ons uitgangspunt waarbij we niet uitgaan van standaard machines, maar van totale oplossingen. Daarbij maken we een keuze maken uit de meest efficiënte doseer- en/of verpakkingsoplossing die past binnen uw omgeving.

Al onze systemen worden gekenmerkt door een modulaire opbouw. Zo kan de eenvoudige standalone lineaire weger later altijd worden uitgebreid met een automatische aan- en afvoer. Hierdoor heeft u de garantie van een groeipad, op de manier en het moment wanneer u dat wil. Onze machines zijn zeer robuust, nagenoeg vrij van onderhoud en eenvoudig in te stellen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige Europese componenten wat u een zorgeloos functioneren van uw verpakkingslijn garandeert.

Investeren in een verpakkingssysteem van Altrimex is daarom dan ook een verantwoorde investering voor de toekomst.

Download onze brochure: Altrimex-IJzerwaren

previous arrow
next arrow
Slider
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Slider
Meer weten over ijzerwaren?

Neem contact op.

Contact