Afvulmachines voor poeders en granulaten

Efficiënte doseer-en afvulmachines voor poeders en granulaten. Af te vullen in zakken, bussen, potten, emmers of dozen. Te integreren in bestaande verpakkingslijnen.

Afvulmachines voor poeders 

Bent u op zoek naar een afvulmachine voor poeders om uw productieproces te optimaliseren? Dan bent u bij Altrimex aan het juiste adres. Want speciaal voor de verwerking van poeders en granulaten hebben wij diverse doseer- en afvulmachines beschikbaar, geschikt voor food als non-food. Hiermee bent u niet alleen voorzien van een probleemloze productie, maar realiseert u ook een hogere efficiency!

Gewichten met een weegbereik van 0,5 gram tot 25 kilo kunnen met grote precisie gedoseerd en afgevuld worden in iedere gewenste verpakking, zoals zakken, bussen, potten, emmers of dozen.
Daarbij kan gekozen worden voor handmatige of semiautomatische afvulling tot high speed volautomatische afvulling.

Welke andere doseringen of snelheden u ook wenst, onze medewerkers bespreken de mogelijkheden graag met u.

Afvulmachine voor poeders met besturingssysteem

Van stand-alone afvulmachine tot volautomatische verpakkingslijn 

Vrijwel al onze verpakkingsmachines worden gekenmerkt door hun modulaire opbouw. Dit betekent concreet: de garantie van een groeipad. Zo kan een halfautomatische afvulmachine voor poeders doorgroeien tot een volautomatische verpakkingslijn. Wij voorzien in alle componenten om deze stap voor u te kunnen realiseren: Hierbij heeft u de keuze uit:

  Opzetsystemen
  Toevoersystemen
  Check-wegers
  Doppensluiters
  Etiketteersystemen
◾  Zakken- en inductiesealers
◾  Sleevesystemen
  Opvangsystemen

Altrimex luistert, analyseert, en denkt mee, rekening houdend met uw budget, omgeving, eisen en plannen. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd.

Video’s van onze verpakkingsmachines / verpakkingslijnen

Altrimex | Automatic filling line for spices | 2022
SpelenPlay
Altrimex | Sports nutrition filling line
SpelenPlay
Altrimex | Packaging line for spices | 2021
SpelenPlay
previous arrow
next arrow
Altrimex | Automatic filling line for spices | 2022
Altrimex | Automatic filling line for spices | 2022
Altrimex | Sports nutrition filling line
Altrimex | Sports nutrition filling line
Altrimex | Packaging line for spices | 2021
Altrimex | Packaging line for spices | 2021
previous arrow
next arrow


Turn-key oplossingen 

Nadat u uw afvulmachine voor poeders of verpakkingslijn besteld heeft, begeleidt onze projectafdeling u gedurende het gehele traject van ontwerp, bouw en testen, tot en met installatie en oplevering. Hierdoor voldoet uw oplossing altijd aan uw specificaties en wensen.

Tevens verzorgt onze After sales afdeling, o.a. bestaande uit een team van 9 buitendienstmonteurs maatwerk installatie en service. Onze servicecontracten garanderen u een optimale beschikbaarheid en efficiency van uw machines. Wij kunnen u zelfs een 24/7 servicemogelijkheid bieden: u krijgt een persoonlijk storingsnummer en kunt onze mensen te allen tijde bereiken.

Ook reserveonderdelen zijn bij u snel ter plaatse, omdat wij het overgrote deel vanuit ons centrale magazijn in Nederland op voorraad houden, kunnen wij deze vaak binnen 1 werkdag leveren. Tot slot kunnen we zelfs meedenken over op maat gemaakte financieringsconcepten.

Jarenlange ervaring

In 1974 startte Altrimex met het verkopen van de eerste afvulmachines voor poeders en granulaten, wegens succes is dit in de loop der jaren doorgegroeid tot het realiseren van complete verpakkingslijnen. De jarenlange ervaring met het verpakken van bijvoorbeeld specerijen, bakkerijgrondstoffen en voedingsmiddelenadditieven, hagelslag, muesli en lectine heeft bijgedragen tot de voortdurende ontwikkeling van industrie specifieke uitvoeringen.

Ook klanten in de farmaceutische en chemische industrie zien Altrimex als deskundig partner bij bijvoorbeeld het doseren en verpakken van herbiciden, pesticiden, rodenticiden, reinigingsmiddelen, veterinaire poeders of lactose.

Deze bedrijven gingen u voor

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over onze afvulmachines voor poeders of bent u wellicht op zoek naar een totaaloplossing voor het afvullen van uw product? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar Lucas Smiggels (Sales Engineer) of Paul Debeij (Sales Support Engineer).