Efficiënte en modulair opgebouwde verpakkingsmachines

Van stand-alone verpakkingsmachines tot complete verpakkingslijnen. Garantie voor een probleemloze productie en verhoogde efficiency.

Neem contact met ons op

E-mail handtekening Fastener Fair

Efficiënte en betrouwbare verpakkingsmachines

Bent u op zoek naar een verpakkingsmachine waarmee u jarenlang probleemloos kunt produceren? Dan bent u bij Altrimex aan het juiste adres. Wij zijn een innovatief en veelzijdig expert als het gaat om verpakkingssystemen voor ijzerwaren, poeders, vloeistoffen, tabletten en capsules.

Meer nog dan een onberispelijk functionerende installatie verlangen onze klanten prestaties en rendement op hun investering. Met andere woorden: meer efficiency, minder operationele kosten en concurrentievoordeel in hun specifieke markt. Zo brengen wij jaarlijks gemiddeld 120 projecten tot een goed einde voor een kleurrijk palet aan internationale klanten. We mogen wel zeggen: tevreden klanten.

Onze kracht ligt niet alleen in het leveren van verpakkingsmachines, maar vooral in het bieden van totaaloplossingen: Het toepassen van kennis en het samenbrengen van maatwerkmodules tot een efficiënt systeem. Vrijwel al onze verpakkingssystemen worden gekenmerkt door hun modulaire opbouw. Dit betekent concreet: de garantie van een groeipad. Zo kan een halfautomatische stand-alone machine doorgroeien naar een volautomatische verpakkingslijn.

Investeren in een Altrimex-verpakkingsmachine is dan ook een verantwoorde investering voor de toekomst.

Ontdek onze verpakkingsmachines 

IJzerwaren                                                              

  Lineaire wegers
  Multihead weegsystemen

   Download ijzerwaren brochure

Poeders & granulaten

  Volumetrische doseersystemen
  Servo gestuurde doseermachines met weegsysteem
  In-lijn afvulsystemen
  Roterende afvulinstallaties

   Download poeders brochure

Vloeistoffen

  Flessenopzetsystemen
  Semi-automatische afvulmachines
  Lineaire afvulmachines
  Roterende vul- en sluitsystemen

   Download vloeistoffen brochure

Tabletten en capsules 

  Telsystemen met trilkom
  8-kanaals telsystemen
  12-kanaals telsystemen

   Download tabletten brochure 

Verpakkingsmachines voor het sluiten, sealen, etiketteren en eindverpakken 

Na het doseren en vullen wordt de verpakking eerst gesloten. Altrimex biedt voor ieder product, iedere sluitmethode en iedere productieomgeving de juiste sluitmachine. Of het nu om een geschroefde, aangerolde of gedrukte dop gaat, in cilindrische of getailleerde vorm, van welk materiaal dan ook. Of uw product nu vloeibaar, pasteus of vast is, gevoelig of agressief. Elke verpakking moet op unieke wijze herkenbaar zijn voor de consument.

Naast de marketinggedachte achter deze identificatie, spelen wetgeving en kwaliteitscontrole een steeds belangrijkere rol. Afwerkingsmogelijkheden variëren van het aanbrengen van een enkelvoudig voorbedrukt etiket tot en met het op hoge snelheid printen en coderen. Hierbij zijn ook controlesystemen beschikbaar die direct de codering controleren op uniciteit. Zo kunt u 100% traceability garanderen.

Waar bij de productverpakking uitstraling belangrijk is, gaat het bij de eindverpakking hoofdzakelijk om functionaliteit. Het product moet de consument in goede staat bereiken en het transport moet efficiënt en veilig kunnen gebeuren. Altrimex denkt graag in een vroeg stadium mee en zorgt uiteindelijk voor de juiste machine.

 

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over onze verpakkingsmachines? Neem dan contact met ons op! Onze experts denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw unieke installatie.

Heeft u vragen over een bepaalde dienst of product? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op