Efficiënte en modulair opgebouwde verpakkingsmachines

Stand-alone verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen. Geschikt voor wegen, vullen, doseren, tellen, sluiten, etiketteren etc.

Neem contact op

Betrouwbare en duurzame verpakkingsmachines

Bent u op zoek naar een verpakkingsmachine waarmee u jarenlang probleemloos kunt produceren? Dan bent u bij Altrimex aan het juiste adres. Wij zijn een innovatief en veelzijdig expert als het gaat om verpakkingsmachines voor ijzerwaren, doseersystemen voor poeders, afvulmachines voor vloeistoffen en telsystemen voor tabletten en capsules.

Meer nog dan een onberispelijk functionerende installatie verlangen onze klanten prestaties en rendement op hun investering. Met andere woorden: meer efficiency, minder operationele kosten en concurrentievoordeel in hun specifieke markt. Zo brengen wij jaarlijks gemiddeld 120 projecten tot een goed einde voor een kleurrijk palet aan internationale klanten. We mogen wel zeggen: tevreden klanten

Onze kracht ligt niet alleen in het leveren van verpakkingsmachines, maar vooral in het bieden van totaaloplossingen: Het toepassen van kennis en het samenbrengen van maatwerkmodules tot een efficiënt systeem. Vrijwel al onze verpakkingssystemen worden gekenmerkt door hun modulaire opbouw. Dit betekent concreet: de garantie van een groeipad. Zo kan een halfautomatische stand-alone machine doorgroeien naar een volautomatische verpakkingslijn. Investeren in een Altrimex-systeem is dan ook een verantwoorde investering voor de toekomst.

Verpakkingsmachines voor ijzerwaren                                                                  

✔  Lineaire wegers
✔  Multihead weegsystemen

 

Poeders & granulaten

✔  Volumetrische doseersystemen
✔  Servo gestuurde doseermachines met weegsysteem
✔  In-lijn afvulsystemen
✔  Roterende afvulinstallaties

Vloeistoffen

✔  Flessenopzetsystemen
✔  Semi-automatische afvulmachines
✔  Lineaire afvulmachines
✔  Roterende vul- en sluitsystemen

Tabletten en capsules 

✔  Telsystemen met trilkom
✔  8-kanaals telsystemen
✔  12-kanaals telsystemen

Verpakkingsmachines voor het sluiten, sealen, etiketteren en eindverpakken 

Na het doseren en vullen wordt de verpakking eerst gesloten. Altrimex biedt voor ieder product, iedere sluitmethode en iedere productieomgeving de juiste sluitmachine. Of het nu om een geschroefde, aangerolde of gedrukte dop gaat, in cilindrische of getailleerde vorm, van welk materiaal dan ook. Of uw product nu vloeibaar, pasteus of vast is, gevoelig of agressief. Elke verpakking moet op unieke wijze herkenbaar zijn voor de consument. Naast de marketinggedachte achter deze identificatie, spelen wetgeving en kwaliteitscontrole een steeds belangrijkere rol. Afwerkingsmogelijkheden variëren van het aanbrengen van een enkelvoudig voorbedrukt etiket tot en met het op hoge snelheid printen en coderen. Hierbij zijn ook controlesystemen beschikbaar die direct de codering controleren op uniciteit. Zo kunt u 100% traceability garanderen.

Waar bij de productverpakking uitstraling belangrijk is, gaat het bij de eindverpakking hoofdzakelijk om functionaliteit. Het product moet de consument in goede staat bereiken en het transport moet efficiënt en veilig kunnen gebeuren. Altrimex denkt graag in een vroeg stadium mee en zorgt uiteindelijk voor de juiste machine.

 

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over onze verpakkingsmachines? Neem dan contact met ons op! Onze experts denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw unieke installatie.

Heeft u vragen over een bepaalde dienst of product? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op