Duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen Altrimex

Altrimex ontzorgt haar klanten met een breed scala aan hoogwaardige doseer- vul- en verpakkingssystemen voor de voedingsmiddelen-, chemische, farmaceutische en ijzerwarenindustrie.

Dit betreft naast het leveren van deze systemen ook het onderhouden en eventueel oplossen van storingen. En dat doen de mensen van Altrimex al vele jaren inmiddels met succes.

De mensen maken het succes en worden ook beschouwd als het grootste asset. Maar de wereld staat niet stil en is continu in beweging. Veranderende verwachtingen vanuit de markt, maar ook strengere wet- en regelgeving is hierbij aan de orde van de dag.

En dit vraagt om een actie om de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers expliciet op de kaart te blijven zetten, waarbij de doelstellingen van medewerkers en die van Altrimex parallel lopen en waarbij iedere medewerker gestimuleerd wordt in het slagen van zijn carrière en persoonlijke ontwikkeling als mens.

Met behulp van subsidie van het Europees Sociaal Fonds (ESF) wordt in 2019-2020 een programma uitgevoerd waarbij Gezond en Veilig werken centraal staat en ook blijft staan.