Efficiënte en modulair opgebouwde verpakkingsmachines

Doseersystemen, afvulmachines, tel of weegsystemen. Eenvoudig uit te breiden tot verpakkingslijn met doppensluiters, inductiesealers, etiketteersysteem of eindverpakkingssysteem etc.

Neem contact op

Betrouwbare vul- en verpakkingsmachines

Al jarenlang is Altrimex betrouwbaar leverancier van verpakkingsmachines, waarmee u jarenlang probleemloos kunt produceren. Ons machineaanbod bestaat o.a. uit doseersystemen, afvulmachines, tel en weegsystemen etc. De kracht van Altrimex ligt niet alleen in het leveren van deze machines, maar vooral in het bieden van totaaloplossingen: Het toepassen van kennis en het samenbrengen van maatwerkmodules tot een efficiënt systeem. Voor elk product, budget en beschikbare ruimte: Altrimex heeft de oplossing in huis. Daarom maken wereldwijd honderden klanten in de sectoren voedingsmiddelen, chemie, farmacie en ijzerwaren al bijna 50 jaar gebruik van de diensten en producten van Altrimex.

Vrijwel al onze verpakkingsmachines worden gekenmerkt door hun modulaire opbouw. Dit betekent concreet: de garantie van een groeipad. Zo kan een halfautomatische stand-alone machine doorgroeien naar een volautomatische verpakkingslijn. Investeren in een Altrimex-systeem is dan ook een verantwoorde investering voor de toekomst.

Ons aanbod verpakkingsmachines per productgroep 

IJzerwaren                                                                  

Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  Lineaire wegers
Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  Multihead weegsystemen                                                                            
Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  Elektrische richtmagneten
Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  Tel/weeglijnen

Poeders & Granulaten

Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  Volumetrische doseersystemen
Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  Servo gestuurde doseermachines met weegsysteem
Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  In-lijn afvulsystemen
Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  Roterende afvulinstallaties

Vloeistoffen

Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  Flessenopzetsystemen
Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  Semi-automatische afvulmachines
Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  Lineaire afvulmachines
Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  Roterende vul- en sluitsystemen

Tabletten en capsules 

Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  Telsystemen met trilkom
Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  8-kanaals telsystemen
Vink vakje met een vinkje | Gratis Iconen  12-kanaals telsystemen

Verpakkingsmachines voor het sluiten, sealen, etiketteren en eindverpakken 

Na het doseren en vullen wordt de verpakking eerst gesloten. Altrimex biedt voor ieder product, iedere sluitmethode en iedere productieomgeving de juiste sluitmachine. Of het nu om een geschroefde, aangerolde of gedrukte dop gaat, in cilindrische of getailleerde vorm, van welk materiaal dan ook. Of uw product nu vloeibaar, pasteus of vast is, gevoelig of agressief. Elke verpakking moet op unieke wijze herkenbaar zijn voor de consument. Naast de marketinggedachte achter deze identificatie, spelen wetgeving en kwaliteitscontrole een steeds belangrijkere rol. Afwerkingsmogelijkheden variëren van het aanbrengen van een enkelvoudig voorbedrukt etiket tot en met het op hoge snelheid printen en coderen. Hierbij zijn ook controlesystemen beschikbaar die direct de codering controleren op uniciteit. Zo kunt u 100% traceability garanderen.

Waar bij de productverpakking uitstraling belangrijk is, gaat het bij de eindverpakking hoofdzakelijk om functionaliteit. Het product moet de consument in goede staat bereiken en het transport moet efficiënt en veilig kunnen gebeuren. Altrimex denkt graag in een vroeg stadium mee en zorgt uiteindelijk voor de juiste machine.

 

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over onze doseersystemen, afvulmachines of overige verpakkingsmachines? Neem dan contact met ons op! Onze experts denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw unieke installatie.

Heeft u vragen over een bepaalde dienst of product? Neem dan contact met ons op.

Contact