Poeders en granulaten

Altrimex biedt al 40 jaar een breed gamma aan hoogwaardige efficiënte doseer- en verpakkingsmachines voor nagenoeg elke industrie, variërend van enkele milligrammen tot 25 kg. Met snelheden van semiautomatisch tot 300 vullingen per minuut.

Naast toepassingen in de voedingsmiddelen- en chemische industrie heeft Altrimex zich in de afgelopen jaren als specialist en marktleider ontpopt op het specifieke vakgebied van de farmaceutische industrie. Dosering en afvulling kan plaatsvinden in potten, bussen, emmers, zakken, zowel semiautomatisch en volautomatisch als geïntegreerd in automatische verpakkingssystemen.

Door de uitgebreide kennis en ervaring van Altrimex met uiteenlopende producten, zoals specerijen, bakkerijgrondstoffen en voedingsingrediënten, zijn specifieke en aangepaste uitvoeringen voor de verschillende industrieën ontstaan. Daarin ligt juist ook onze meerwaarde.

G6RD3326suiker

Altrimex wordt niet alleen in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in de chemische en farmaceutische industrie als deskundige partner gezien voor bijvoorbeeld het doseren en verpakken van herbiciden, pesticiden, rodenticiden, alsmede farmaceutische en veterinaire poeders en granulaten.