De afdeling After Sales bestaat uit een technische binnendienst, een technische buitendienst en het onderdelenmagazijn. De medewerkers staan altijd voor u klaar met een servicegerichte instelling.

After Sales is verantwoordelijk voor:

 • Installatie, ingebruikname en training
  Onze technici zorgen voor de opbouw en installatie van uw machine. Ze nemen samen met u de lijn in gebruik en trainen de operators.
 • Storings-teleservice
  Voor een snelle afwikkeling van een technische storing biedt Altrimex de teleservice aan desgewenst 24 uur per dag. Hierbij heeft u direct contact met een van onze gespecialiseerde technici omuw verpakkingslijn zo spoedig mogelijk weer operationeel te krijgen.
 • Online IT-service
  Afhankelijk van uw apparatuur bestaat de mogelijkheid om door middel van een dataverbinding uw machine op afstand te controleren en eventuele storingen te verhelpen.
 • Service op locatie
  Altrimex biedt u diverse vormen van servicecontracten aan. Afhankelijk van de contractvorm en uw locatie is het mogelijk om nog dezelfde werkdag een servicemonteur in huis te krijgen waardoor uw stilstand geminimaliseerd wordt.
 • Directe levering reserveonderdelen
  Vanuit het centrale magazijn in Nederland levert Altrimex After Sales de reserveonderdelen. In tachtig procent van de gevallen kunnen deze binnen 24 uur binnen Europa en binnen drie werkdagen (exclusief douane) buiten Europa geleverd worden. Via ons wereldwijde netwerk van agenten kunnen diverse onderdelen ook direct ter plaatse geleverd worden. Naast de levering van onderdelen op aanvraag is er voor elke machine een standaard reserveonderdelenpakket beschikbaar.
 • Periodiek onderhoud
  Periodiek onderhoud is van levensbelang voor uw verpakkingslijn. Tijdens de installatie zal het aanbevolen onderhoudsschema doorgenomen worden.
 • Optimalisatie en revisie
  Door ervoor te zorgen dat uw verpakkingslijn en besturingssysteem altijd up to date zijn, wordt stilstand voorkomen, de efficiency gegarandeerd en de levensduur van de apparatuur verlengd. Zo haalt u het maximale rendement uit uw investering. Als optimalisatie niet langer volstaat, kunnen revisiewerkzaamheden uw machinelijn weer een tweede leven geven.eriodiek onderhoud is van levensbelang voor uw verpakkingslijn. Tijdens de installatie zal het aanbevolen onderhoudsschema doorgenomen worden.