GEZOCHT MONTEUR BUITENDIENST

Taken:
• technische afname van de apparatuur bij onze leveranciers;
• installatie van de apparatuur bij onze klanten;
• training van de operators bij onze klanten;
• het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen bij onze klanten.

Met een adequate technische kennis en goede communicatieve vaardigheden ben je in staat bovenvermelde taken correct en naar tevredenheid uit te voeren, voor zowel de klant als voor Altrimex. Je werkt zelfstandig en hebt de juiste sociale vaardigheden, technische kennis en ervaring.

Altrimex biedt jou gevarieerd werk, waarbij jij met veel bedrijven in de voedingsmiddelen, chemische, farmaceutische en ijzerwarenindustrie in contact komt. Je zult gebruik maken van de kennis en ervaring die binnen ons bedrijf aanwezig is, aangevuld met een scala aan mogelijke opleidingen. Om op een correcte wijze met onze klanten en leveranciers om te kunnen gaan beschik je over een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.

Zoek jij een uitdagende en gevarieerde baan binnen een professioneel familiebedrijf, stuur dan een korte en zakelijke brief met CV aan Altrimex Packaging Solutions, t.a.v. mevr. L. Ceelen, Postbus 6098, 5700 ET Helmond of via e-mail lilianne.ceelen@altrimex.nl o.v.v. sollicitatie of neem telefonisch contact op met mevr. Kaptein via telefoonnummer 0492 527475.